Alpha Bank organizeaza concurs pentru ocuparea posturilor de Sef Agentie in Medias si Analist Programator pentru sediul central din Bucuresti. Persoana vizata pentru pozitia de Sef Agentie va coordona activitatea Agentiei Mediaş, va promova imaginea, produsele si serviciile Alpha Bank pe plan local, supervizand si motivand o echipa de profesionisti si va identifica oportunitati de dezvoltare a business-ului. De asemenea, va propune solutii personalizate de finantare pentru clienti, stabilind parteneriate de durata, bazate pe un inalt nivel de profesionalism. Responsabilitatile includ de asemenea raportari catre celelalte unitati de business si top management.

Cerinte pentru ocuparea postului de Sef Agentie
* Absolvent/a al/a unei facultati cu profil economic;
* Cel putin 4 ani experienta in domeniul bancar, dintre care minim 2 ani experienta profesionala, preferabil, intr-o pozitie similara (Sef agentie) sau implicand coordonarea activitatilor clientela/ credite;
* Cunoasterea legislatiei bancare si a regulamentului BNR;
* Limba Engleza (scris si conversatie);
* Abilitati relevante de coordonare, comunicare si relationare interpersonala, orientare catre clienti si catre atingerea obiectivelor propuse;
* Gandirea analitica si un inalt nivel de profesionalism sunt calitati necesare;
* Abilitati excelente de negociere si vanzare;
* Credibilitate, seriozitate, autodeterminare si incredere in fortele proprii, proactivitate, dinamism si capacitatea de rezolvare prompta a problemelor si de prioritizare a obiectivelor tinta, planificate.

Pentru jobul de Analist Programator, potentialii candidati trebuie sa aiba urmatoarele aptitudini: Seriozitate si responsabilitate; abilitati de comunicare si relationare interpersonala; flexibilitate, initiativa si atitudine pro-activa.

Descrierea postului:
* Dezvolta si intretine aplicatii bancare in cadrul directiei TI;
* Are responsabilitatea unei portiuni sau a intregii solutii tehnice a proiectelor;
* Participa la fazele de analiza functionala, analiza detaliata si scrierea codului;
* Realizeaza documentatii, manuale aplicatii;
* Creeaza specificatii de programe;
* Coordoneaza/ participa la teste unitare si de integrare.
Cerinte:
* Absolventi studii superioare/ studenti, de preferat in domeniul tehnologiei informatiei;
* Cunostinţe medii de programare in tehnologii .net (C#);
* Cunostinte medii in lucrul cu baze date;
* Cunostinte de proiectare si programare in MS SQL Server (interogari, proceduri stocate);
* Cunoasterea la nivel mediu (cel putin) a limbii engleze.
Calificari optionale luate in calcul la aprecierea candidatilor:
* Experienta in domeniul bancar;
* Cunoasterea limbajelor PL/SQL, Business Objects;
* Certificari profesionale IT legate de activitatile de analiza sau programare;
* Cunostinte de administrare a bazelor de date MS SQL Server / ORACLE;
* Cunoasterea altor limbaje de programare.

Cei care doresc sa participe la concursul organizat de Alpha Bank pentru ocuparea posturilor de Sef Agentie Medias si Analist Programator trebuie sa transmita CV-ul si o scrisoare de intentie la bestcareer@alphabank.ro sau cariere@alphabank.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)