Clienţii Băncii Transilvania care solicită informaţii despre amânarea plăţii creditelor pot primi răspunsuri de la o nouă interfaţă de conversaţie (chatbot) lansată de bancă pe site-ul său.

“Pentru clienţii care au nevoie de informaţii despre amânarea ratelor la credite – stadiul solicitării, ce presupune facilitatea etc. – sau doresc să aplice, Banca Transilvania lansează un canal suplimentar de comunicare: chatbotul Ino. Clienţii pot dialoga cu asistentul virtual intrând pe site-ul băncii, în fereastra de dialog din hompage”, se menţionează în comunicatul remis de Banca Transilvania.

Clienţii pot afla de la interfaţa de conversaţie următoarele informaţii: statusul solicitării pentru amânarea ratelor; paşii necesari pentru a aplica online pentru amânarea ratelor; ce presupune amânarea ratelor; dobânzi, comisioane, asigurări asociate creditelor; condiţiile care trebuie îndeplinite pentru a beneficia de facilitate; cum se poate renunţa la amânarea ratelor.

Interfaţa de conversaţie Ino comunică exclusiv prin chat, la orice oră este accesată.

Interfaţa Ino este cel de-al cincilea chatbot utilizat de Banca Transilvania, după Livia (pentru clienţii persoane fizice, prin Facebook Messenger, Skype şi telefon), Raul (pentru clienţii companii, prin Facebook Messenger sau Skype), Dave (asistent online pentru echipa BT helpdesk) şi AIDA (asistent pentru echipa băncii, pentru subiecte legate de resurse umane).

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)