BCR, BRD, Raiffeisen Bank, Bancpost, Banca Transilvania, Unicredit Tiriac Bank sunt bancile cu cele mai multe anunturi de recrutare in aceasta perioada. Bancile cauta absolventi de profil economic/ tehnic/IT, experienta relevanta in domeniul vizat, cunostinte despre produsele si serviciile bancii angajatoare si care sa fie fluenti in limba engleza.
BankingNews.ro a analizat pentru tine piata muncii si iti arata cele 80 de joburi disponibile in banci.

 

BCR are 49 de posturi deschise la nivel national pentru care face angajari in aceasta perioada. Printre posturile vacante din BCR se numara cea de analist de resurse umane, insa banca cauta preponderent in aceasta perioada consilier financiar, coordonator / manager vanzari, director executiv de unitate, operator ghiseu, programator web / coordonator echipa administrare baze de date.

 

Pentru pozitia de analist de resurse umane in Capitala, BCR cauta un absolvent de studii economice, cu masterat, care are minimum 2 ani experienta in domeniul in care s-a pregatit, care are cunostinte solide de limba engleza si de operare PC, care poate respecta termene-limita stricte si poate performa in echipa.

BCR cauta la Giurgiu si Pitesti un operator ghiseu, care are cel putin studii medii economice, mai are un an experienta in domeniu, din care 6 luni in institutii financiar-bancare si care cunoaste elementele de siguranta in lucrul cu numerar si care poate identifica falsurile.

Lista completa a posturilor vacante la BCR, aici.

Unicredit Tiriac Bank detine in acest moment 7 posturi vacante, majoritatea in Bucuresti. Banca cauta in capitala dar si in Constanta, Targoviste, Satu Mare, Ramnicu Valcea – Small Business Advisor. Angajatii vor trebui sa stabilesca relatii de business cu alti potentiali clienti, sa mareasca portofoliul de clienti. Detalii aici Banca mai cauta evaluator, IT System. Detalii aici

 

Banca Transilvania recruteaza in aceasta perioada pentru urmatoarele posturi: administrator de baza de date Oracle la Cluj, auditor intern tot la Cluj, inginer de sistem in informatica la Timisoara si Brasov, ofiter front office la Cluj, la Bucuresti, la Predeal si nu in ultimul rand consilier juridic la sucursala din Valcea.

In cazul ofiterilor front-office de la  Bucuresti, Cluj si Predeal, recrutorii cauta absolventi de studii economice medii sau superioare, care au minimum 3 luni experienta intr-o banca sau centru comerciala, care vorbesc fluent limba engleza, sunt foarte responsabili, meticulosi si stiu sa opereze un PC.

Banca mai cauta un inginer de sistem in informatica la Brasov si Timisoara. Candidatul potrivit pentru acest post are cunostinte aprofundate de hardware, retelistica, sisteme de operare (Microsoft Windows XP/Vista, MS Office 2003/2007), de Windows Server 2003 – Active Directory, File Server, Print Server.

Daca ati absolvit studii superioare economice sau juridice si aveti minimum un an experienta intr-un post de auditor intern, atunci puteti aplica pentru aceasta pozitie la Banca Transilvania, in Cluj.
Ca administrator/dezvoltator de baze de date Oracle, esti eligibil daca ai absolvit studii superioare de specialitate, ai experienta ca DBA pe Oracle, ai certificari in domeniul bazelor de date Oracle si experienta in utilizarea Real Application Cluster.

Mai multe informatii si depuneri CV aici

 

BRD cauta Sef Proiect in Bucuresti, ce va avea drept principal obiectiv participarea la realizarea proiectelor de organizare si realizeaza actiuni de implementare: punerea in aplicare a solutiilor propuse in entitatile implicate, elaborarea de metodologii si instrumente de lucru. Banca iti cere experienta in proiecte si sistemul bancar – 2 ani, capacitate de analiza si sintez, abilitati de planificare a activitatii personale si a echipei,  abilitati de comunicare, limba franceza si/sau engleza. Detalii aici
Bancpost cauta Ofiter servicii clienti, post diponibil in Timisoara si Ofiteri credite pentru persoane fizice autorizate si companii mici, in Bucuresti. In ambele cazuri banca cere o experienta minim a de 6 luni in piata bancara, studii economice, limba engleza, abilitati de comunicare, negociere si vanzare. Detalii aici

 

 

Raiffeisen Bank cauta Coordonator Echipa Evaluatori regiunea de Vest, in Bucuresti. Recrutorul cere experienta minima de 4 ani, studii superioade tehnice sau economice, membru titular – Uniunea Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania – ANEVAR, cunostinte despre standardele internationale de evaluare aplicabile in Romania,  despre pietele imobiliare si cele specifice altor tipuri de garantii materiale.
Detalii post aici

 

Volksbank cauta Manager de Sucursala in Tulcea si Manager Relatii Clienti Retail/Micro in Busteni, Vaslui, Targoviste. Detalii aici

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)