#SeFaceLaStup – Calea Șerban Vodă 206-218

La o săptămână de la deschiderea Stup în București de către Banca Transilvania, pe site-ul www.btstup.ro sunt deja 1.000 de conturi deschise de antreprenori și viitori antreprenori.

Ce a mai însemnat pentru Stup prima săptămână de la lansare:

• a fost înființat primul business, care este în domeniul serviciilor online pentru un parc auto;
• a fost achiziționată prima soluție de gestionare a clienților (CRM) de către o agenție de turism;
• a fost obținută prima semnătură electronică pentru o afacere din domeniul comerțului online cu produse pentru copii;
• a fost planificată prima campanie de promovare online a unui business cu activitate în comerțul cu condimente.

BT a investit 3 milioane de euro în noul hub antreprenorial deschis la București

Deschiderea unui cont pe www.btstup.ro este primul pas pe care antreprenorii trebuie să îl facă pentru a rămâne conectați la tot ce se întâmplă la Stup, pentru a programa o întâlnire la sediu sau pentru a participa la un eveniment. Pentru a beneficia de produsele si serviciile partenerilor Stup, precum și pentru consiliere, antreprenorii sunt așteptați la sediul Stup, Calea Șerban Vodă 206-218.

#SeFaceLaStup fără taxe

„Dincolo de faptul că este fără taxă de aderare sau fără costuri suplimentare, Stup are un scop în sine, nu este doar un ONG. Noi, BT, suntem foarte legați de România, dacă României îi merge bine, nouă ne merge bine. Este singura noastră țară, singura zonă de activitate. Așa că trebuie să facem tot posibilul să fie creștere economică, financiară, socială în România. Și atunci facem și acest pas. Există și un beneficiu indirect pentru BT Mic, prin microfinanțare, dar dorim împreună să creștem acest număr de startup-uri și business-uri private. Nu pot toți să ajungă câte un unicorn, dar țara noastră are nevoie de mai mulți unicorni mici, să mergem înainte să împingem împreună, decât să ne focalizăm doar pe câteva corporații mari” – explica la lansare CEO-ul Băncii Transilvania, Omer Tetik.

Banca Transilvania a deschis recent Stup, spațiu fizic și virtual, dedicat susținerii comunității antreprenoriale. Sub umbrela #sefacelastup, BT a creat infrastructura necesară conectării antreprenorilor cu furnizori de servicii și produse pentru înființarea, gestionarea, managementul unei afaceri.

La Stup au loc inclusiv evenimente pentru antreprenori și viitori antreprenori, organizate atât de BT, cât și de partenerii acestei inițiative. Stup s-a lansat cu 20 de parteneri: Baselinker, Danubius, DC Conta, Ebriza, eJobs, Filip & Company, Fonduri-structurale.ro, Gomag, Hosterion, The Yellow Creators, Mini CRM, MTH Digital Namirial, Prime Dash, Regina Maria, Regnet, Smartbill, Termene, ThinkOut și Weex Global.

Cum arată spațiul dedicat antreprenorilor #sefacelastup

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)