Banca Comerciala Romana ofera in mod gratuit clientilor sai, utilizatori de internet banking – Click 24 Banking, cel mai complex motor de procesare automata a fluxului de venituri si cheltuieli, dublat de un set de functionalitati pentru analiza, administrare si planificare a bugetului personal – Asistentul Financiar BCR.

Peste 90% din operatiuni efectuate prin Click 24banking sau cu cardul sunt categorisite automat de Asistentul Financiar. Clientii au posibilitatea de a-si identifica cheltuielile viitoare si de a face estimari, de a se compara cu profile din aceeasi categorie cu ei, de a fi notificati cu privire la tintele de cheltuili pe care si le-au previzionat si de a-si vizualiza evolutia portofoliul in timp.

Asistentul Financiar BCR genereaza o perspectiva globala asupra bugetului propriu, posibilitatea de a vizualiza rapid toate veniturile si cheltuielile personale, control absolut asupra banilor detinuti.

Asistentul Financiar BCR este o aplicatie online unde siguranta datelor este asigurata de securitatea aplicatiei Click 24 Banking.

„Asistentul Financiar BCR ofera clientilor transparenta totala asupra cheltuielilor si vizibilitate totala asupra finantelor proprii. Asistentul Financiar BCR este un serviciu online pentru gestionarea finantelor personale, un instrument de educatie financiara care creaza clientilor confortul si obisnuinta de a urmari periodic veniturile si cheltuielile, de a face predictii pentru propriul buget si de a stabili tinte de cheltuieli, economii si investitii”, a declarat Marian Ignat, Director Executiv al Directiei Managementul Canalelor Retail in cadrul BCR.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)