Poate visam sau doar… suntem in Rai. Aceasta locatie este o banca? Concept store-ul descoperit la banca BNP Paribas, pe 1000 m2, ne aduce aminte ca suntem la Paris, iar arhitectura – la ea acasa. Locul va face sa va ganditi la cu totul altceva… dar nu la o unitate bancara. Proiectat, construit si decorat de catre arhitectul parizian Fabrice Ausset agentia ofera in plus fata de serviciile traditionale ale unei banci, un spatiu expozitional pentru copii sau un loc de servit cafeaua. Banca este situata intr-o cladirea istorica – Place de l’Opéra. Spatiul face tranzitia catre caracteristica unui banci prin plafonul fagure si oglinzile elegante, elemente ce garanteaza respectul spatiului in care ne aflam, in vizita… sau pentru afaceri.

Toate operatiunile bancare se desfasoara in 10 zone distincte, de la informatii despre bursa, intalniri private, consiliere, totul intr-un cadru nou, ce ne “rupe de vechea banca”.

Ergonomie, durabilitate, iluminare corespunzatoare dar si cele mai recente tehnologii, sunt datele care completeaza experienta bancara inedita.
Mobilierul personalizat este semnat de designeri de top, precum Christophe Delcourt, Philippe Hurel, Paola Lenti, Christian Liaigre, India Mahdavi, Antonio Lupi (lavabo), Pierre Paulin and Philippe Starck, iar candelabrele de Sylvie Coquet, Adrien Gardère, Poul Henningsen , Marco Merendi, Karim Rashid si Patricia Urquiola.

 

Descoperiti designul intr-o banca, din imaginile urmatoare, si nu va intrebati cand se vor schimba bancile…

 

 

 

 

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)