Banca Comerciala Carpatica anunta semnarea noii Conventii cu Agentia de Plati pentru Interventii in Agricultura (APIA) si Fondul de Garantare privind finantarea capitalului de lucru pentru beneficiarii platilor nationale complementare in sectorul zootehnic – specia bovine, ovine, caprine.

Prin Creditul APIA Ferma zootehnica (bovine, ovine, caprine),  Banca Comerciala Carpatica vine in sprijinul clientilor cu o serie de beneficii cuprinse in Campania 2012:
* Banca finanteaza maxim 90% din valoarea sumei calculate conform Adeverintei eliberate de APIA;
* Perioada de creditare pentru Creditul APIA Ferma zootehnica (bovine, ovine, caprine) se desfasoara pana la incasarea ajutoarelor de stat in sectorul zootehnic pentru speciile bovine/ovine/caprine virate de APIA in conturile beneficiarilor deschise la Banca Comerciala Carpatica;
* Banca ofera posibilitatea de creditare, in functie de performanta financiara a beneficiarilor subventiilor APIA, fara alte garantii in afara Adeverintei eliberate de APIA.

Banca Comerciala Carpatica ofera in prezent clientilor sai o gama completa de produse de prefinantare a subventiilor APIA: creditul APIA FERMA zootehnica (bovine, ovine, caprine), creditul APIA SAPS, creditul APIA pentru bunastarea pasarilor si porcinelor si creditul APIA AXA II.

„Banca Comerciala Carpatica crede in potentialul agriculturii si sustine permanent activitatea intreprinzatorilor din acest sector oferind conditii avantajoase de acordare a creditelor in lei. Clientii nostri beneficiaza de consultanta gratuita specializata in ceea ce priveste pregatirea documentatiei, iar creditul poate fi accesat in doar cateva zile. Mai mult, Fondul de Garantare poate asigura pana la 80% din valoarea creditului acordat de banca”, declara George Ciobanasu, Director General Adjunct Banca Comerciala Carpatica. Mai multe informatii despre acest produs sunt disponibile pe site-ul bancii www.carpatica.ro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)