Banca Comerciala Carpatica a anuntat semnarea noii Conventii cu APIA si Fondurile de Garantare privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Masurii 215 – plati privind bunastarea animalelor – porcine.

Prin intermediul noului produs de finantare – Creditul APIA Masura 215 pentru bunastarea animalelor (porcine) – Banca Comerciala Carpatica ofera numeroase beneficii fermierilor : Banca finanteaza pana la 90% din valoarea sumei prevazute in adeverinta eliberat de APIA; Perioada de creditare pentru Creditul APIA Masura 215 pentru bunastarea animalelor (porcine) se desfasoara pana la incasarea ajutoarelor de stat APIA in conturile beneficiarilor deschise la Banca Comerciala Carpatica ; Fondurile de Garantare (FNGCIMM / FGCR) pot asigura pana la 80% din valoarea creditului acordat de banca.

Banca Comerciala Carpaticaofera in prezent clientilor sai o gama completa de produse de prefinantare a subventiilor APIA: creditul APIA FERMA zootehnica (bovine, ovine, caprine), creditul APIA SAPS, creditul APIA AXA II si creditul APIA pentru bunastarea pasarilor si porcinelor.

“Noul credit lansat se remarca prin aceeasi accesibilitate, simplitate si pret competitiv cu care Banca Comerciala Carpatica si-a obisnuit clientii din sectorul agricol. Credem in potentialul agriculturii si continuam sa sustinem permanent activitatea intreprinzatorilor din acest sector oferind conditii atractive de acordare a creditelor in lei. Clientii nostri beneficiaza de consultanta gratuita specializata in ceea ce priveste pregatirea documentatiei, iar creditul poate fi accesat in doar cateva zile. Prin acest nou credit, Banca Comerciala Carpatica isi continua excelenta colaborare cu APIA avuta pana in prezent prin produsele de prefinantare a subventiilor APIA” declara Gheorghe Cismaru, Director Executiv Banca Comerciala Carpatica.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)