La aniversarea a 3 ani de la infiintare, Banca Comerciala Feroviara lanseaza Depozitului Aniversar Expres in lei pentru persoane fizice si juridice, cu o dobanda de 6,50% pe an si maturitate la 7 luni. Depozitul Aniversar Expres se adreseaza clientilor persoane fizice si juridice care doresc sa isi pastreze un procent de dobanda mare pe termen mediu.

Portofoliul de produse de economisire al bancii include si alte depozite pentru persoane fizice si juridice, cu dobanzi foarte avantajoase atat pentru lei, cat si pentru euro:
Lei – 1M: 5,90%, 3M: 6,20%, 6M: 6,10%, 12M: 6%
Euro – 1M: 3,25%, 3M: 3,75%, 6M: 3,50%, 12M: 3,50%
In plus pentru depozitele in lei si euro constituite prin intermediul serviciului de internet banking BCF Online, banca acorda o bonificatie la dobanda de 0,25%.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)