Din 15 noiembrie, Banca Romaneasca lanseaza campania „Bonus 3%”. Prin Bonus 3% posesorii de carduri de credit sunt rasplatiti cu 3% suma returnata pe card, pentru cumparaturile in valoare de cel putin 200 de lei efectuate pana la data de 31 ianuarie 2013, la oricare dintre urmatoarele categorii de comercianti: supermarketuri, benzinarii, magazine de echipamente electronice, electrocasnice (inclusiv operatori de telefonie mobila si magazine care comercializeaza echipamente de telecomunicatii), precum si agentii de turism.

Valoarea maxima a bonusului acordat este de 150 lei/luna.

Mai mult, in perioada 1 noiembrie -31 decembrie 2012, cumparaturile mai mari de 200 de lei pot fi achitate in 3 sau 6 rate lunare cu 0% dobanda si 0 lei comision de activare, prin Programul de Plata in rate.

Campania “Bonus 3%” nu este valabila pentru clientii care au obtinut cardurile in cadrul Campaniei „Recomanda un prieten”, incepand cu septembrie 2012. Acestia beneficiaza de 5% bonus inapoi pe card pentru fiecare tranzactie de cumparaturi efectuata pana la 31 ianuarie 2013, indiferent de valoarea acesteia.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)