Incepand cu aceasta saptamana, Banca Romaneasca pune la dispozitia clientilor sai persoane juridice contul special dedicat administrarii TVA, gestionat in conformitate cu reglementarile OG 23/2017 aplicabile in prezent, potrivit unui comunicat de presa.

Contul dedicat TVA este disponibil in RON, EUR, USD si se deschide utilizand acelasi flux ca si conturile curente standard (inclusiv desemnarea si atasarea persoanelor imputernicite) si poate fi activat si utilizat si prin Internet Banking.

Pentru acest nou produs din portofoliul Banca Romaneasca nu se percepe comision de administrare/inactivitate. Comisionul aplicat tranzactiilor intra/interbancare efectuate in acest cont este cel standard, conform listei de comisioane aferente clientilor tip SBB, respectiv clientilor Large Corporate si Commercial.

Contul special dedicat administrarii TVA de la Banca Romaneasca permite depuneri de numerar, creditari intra si inter-bancare, debitari de tipul platilor intra si interbancare, transferuri intre conturi proprii. Acest cont nu permite retrageri de numerar sau atasarea de card.

Banca Romaneasca este una dintre institutiile financiare importante din piata din Romania ce ofera, de peste 25 de ani, clientilor sai, persoane fizice si juridice, o gama larga de produse si servicii de calitate adaptate nevoilor fiecaruia. Banca Romaneasca are un capital social de peste 700 de milioane de lei si o retea nationala de sucursale in majoritatea oraselor importante ale tarii.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)