Banca Românească lansează Creditul FIT, un produs pentru care banca nu percepe comision de analiză, nu solicită adeverinţă de venit sau alte documente şi nici garanții imobiliare.

Potrivit băncii, clientul nu trebuie să justifice destinaţia creditului.

Produsul poate fi folosit şi pentru refinanţare. Clientul primeşte răspuns pe loc cu privire la suma maximă ce poate fi obţinută (suma maximă ce poate fi obţinută se bazează pe un calcul estimativ folosind datele declarate în cererea de credit; răspunsul nu reprezintă decizia finală de finanţare a băncii; decizia finală de finanţare va fi comunicată după analiză de credit).

„Noul produs, Creditul FIT, completează linia de produse şi servicii lansate încă din anul 2016 prin care Banca pune la dispoziţia clienţilor produse financiare simple, transparente. Pentru Banca Românească este foarte important că fiecare client să ştie de la început costurile produsului pe care intenţionează să îl achiziţioneze, astfel încât să îşi poată folosi eficient resursele financiare”, a spus Ana Cernat, Director General Adjunct Banca Românească.

Suma minimă împrumutată este de 1.000 lei, suma maximă este 110.000 lei, iar perioada maximă de acordare este de 5 ani, respectiv 10 ani, dacă se refinanțează credite acordate înainte de data de 28 octombrie 2011.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)