Banca Românească lansează “Proclamația Creditelor Relaxate”, o gamă de produse destinate creditării și refinanțării creditelor pentru nevoi personale cu o valoare de până la 110.000 RON.

Persoanele fizice au la dispoziție, pe lângă refinanțare, și o suma de bani pe care o pot utiliza după cum doresc. Noile produse sunt accordate în Lei, pe o perioada de maxim 10 ani, iar comisionul de analiză este zero.

Suma maximă care se poate obține se află pe loc în orice sucursală Banca Românească. Sunt acceptate mai multe tipuri de venit, cum ar fi salarii, pensii, venituri din profesii liberale, drepturi de autor, chirii și nu se solicită garanții imobiliare.

Dobânda este variabilă, ROBOR 3M + 5,50% pe an dacă opțiunea clienților este pentru un pachet de cont și încasează cel puțin 2.000 LEI lunar în contul aferent pachetului.

Dan Grigoriu, Directorul Diviziei Produse și Segmente Retail din Banca Românească a declarat cu ocazia lansării: “Simplitatea și transparența costurilor sunt o prioritate pentru bancă. În tot ceea ce facem vrem să dăm clienților certitudinea că au la îndemână un produs bun, la un preț accesibil, în condiții transparente – acestea sunt și motivele pentru care am grupat această gamă de produse sub denumirea “Proclamația Creditelor Relaxate”.

Creditul Relaxat pentru Nevoi Personale și Creditul Relaxat pentru Refinanțare, promovate sub conceptul „Proclamația Creditelor Relaxate”, sunt disponibile în toate sucursale Băncii Românești.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)