Banca Nationala a Bulgariei a avizat preluarea TBI Bank EAD de catre 4finance Holding, prin achizitia integrala a pachetului de actiuni la TBIF Financial Services B.V. Tranzactia s-ar putea inchide in iulie, iar pretul de achizitie este de circa 75 milioane de euro.

 

4finance Holding, unul dintre grupurile europene active pe zona de imprumuturi pe termen scurt, acordate online, a primit aprobarea autoritatilor din Bulgaria pentru preluarea TBI Bank, institutie de credit prezenta si in Romania.

4finance, care era deja prezenta pe piata romaneasca prin platforma de imprumuturi rapide online Zaplo, este condusa de fostul CEO al Bancpost, George Georgakopoulos.

4finance este prezenta cu cinci unitati in Romania. Compania mai activeaza in Bulgaria, Suedia, Danemarca, Finlanda, Spania, Polonia, Cehia, Letonia, Lituania. De asemenea, grupul are operatiuni si in Armenia, Georgia, Mexic, Argentina si SUA.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)