Banca Transilvania angajeaza in Focsani, Iasi si Zalau. Banca angajeaza Ofiter Front-Office, perioada determinata, in Focsani. Responsabiliatile viitoare ale angajatului: interfata  cu Clientul prin preluarea –predarea  documentelor care intra  in circuitul bancar si acorda asistenta in vanzarea produselor si serviciilor  bancii; efectuarea operatiunilor de incasari /plati cu numerar.

Banca Transilvania cauta Consilier IMM in Iasi si Zalau.

Responsabiliati

-Vanzarea produselor bancii catre clienti persoane juridice clasificate ca si IMM/micro-companii in conditii de profitabilitate pentru banca;
-Promovarea imaginii bancii;
-Identifica si satisface toate nevoile de servicii si de creditare ale clientului, pe parcursul tuturor etapelor de procesare a solicitarii, fiind principalul punct de contact al acestuia cu banca.
-Se deplaseaza pe teren la intalnirile cu clientii

Cerinte
Competente necesare postului:
1.Experienta profesionala: de preferinta minim 1 an
2.Disponibilitate pentru munca de teren
3.Pregatirea necesara: studii superioare, de preferinta economice
4.Competente personale: orientarea spre rezultate, abilitati de comunicare si negociere, initiativa, dinamism, capacitate de organizare si programare, empatie, simt civic, responsabilitate crescuta.

 

Trimite CV insotit de o scrisoare de intentie la email: la recrutare@btrl.ro

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)