Banca Transilvania introduce facilități noi şi gratuite automatelor de plăți: depunerea de numerar (lei, euro sau dolari) în contul propriu deschis la BT şi schimbul valutar. Noile opțiuni digitale simplifică accesul clienților la două dintre principalele operațiuni bancare.

Detalii:

• Schimbul valutar se poate realiza în două feluri:

– Prin depunerea în automatul de plăți a valutei cash şi schimbarea acesteia în altă valută pentru depunerea în contul propriu deschis la BT
– Din cont BT în alt cont personal BT, deschis în altă valută

 

 

Infografic schimb valutar si depunere_automatul de plati BT• Datorită noilor facilități, timpul alocat tranzacțiilor bancareprincipale scade semnificativ, iar interacțiunea de tip self-service cu banca este mai simplă.

• Automatele de plăți erau destinate până acum exclusiv achitării de facturi. Peste 8,2 milioane de facturi au fost plătite în 2016 prin intermediul acestora.

• Banca Transilvania are aproape 550 de automate de plăți, în fiecare dintre sediile sale.

• Pe lângă automatele de plăți, BT are peste 70 de terminale multifuncționale – BT Express – cu ajutorul cărora clienții pot efectua în timp real operațiuni bancare.

• Banca Transilvania pune la dispoziție 6 metode alternative de plată a facturilor, şi anume: automatul de plăți, BT24 Facturi, Internet Banking, Mobile Banking, Direct Debit şi bancomatele.

 

 

 

Infografic schimb valutar pe cont_automatul de plati BT 2 Infografic depunere de numerar_automatul de plati BT 3
Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)