Banca Transilvania introduce facilități noi şi gratuite automatelor de plăți: depunerea de numerar (lei, euro sau dolari) în contul propriu deschis la BT şi schimbul valutar. Noile opțiuni digitale simplifică accesul clienților la două dintre principalele operațiuni bancare.

Detalii:

• Schimbul valutar se poate realiza în două feluri:

– Prin depunerea în automatul de plăți a valutei cash şi schimbarea acesteia în altă valută pentru depunerea în contul propriu deschis la BT
– Din cont BT în alt cont personal BT, deschis în altă valută

 

 

Infografic schimb valutar si depunere_automatul de plati BT• Datorită noilor facilități, timpul alocat tranzacțiilor bancareprincipale scade semnificativ, iar interacțiunea de tip self-service cu banca este mai simplă.

• Automatele de plăți erau destinate până acum exclusiv achitării de facturi. Peste 8,2 milioane de facturi au fost plătite în 2016 prin intermediul acestora.

Banca Transilvania are aproape 550 de automate de plăți, în fiecare dintre sediile sale.

• Pe lângă automatele de plăți, BT are peste 70 de terminale multifuncționale – BT Express – cu ajutorul cărora clienții pot efectua în timp real operațiuni bancare.

Banca Transilvania pune la dispoziție 6 metode alternative de plată a facturilor, şi anume: automatul de plăți, BT24 Facturi, Internet Banking, Mobile Banking, Direct Debit şi bancomatele.

 

 

 

Infografic schimb valutar pe cont_automatul de plati BT 2 Infografic depunere de numerar_automatul de plati BT 3
Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)