Banca Transilvania surprinde din nou, lansand conceptul Bank Friday cu reduceri la credite, depozite si carduri, generand numai in prima jumatate de ora de la lansarea campaniei 1.000 de aplicatii. Practic, Banca Transilvania a lansat din acesta dimineata, la ora noua, diminuari consistente la creditul de nevoi personale – Practic BT, la creditul imobiliar, pentru cardul de cumparaturi Star BT si pentru serviciul de internet / mobile banking.

Tot in cadrul acestei zile, Banca Transilvania creste dobanzile la contul destinat copiilor – KidCont, la depozitul la 6 luni si pentru planul de acumulare si protectie Aegon. Campania se desfasoara pana la ora 20.00.

Toate produsele supuse ofertei sunt limitate unui numar prestabilit de clienti si acordate exclusiv online. De exemplu, oferta pentru creditul de nevoi personale este disponibila pentru 300 de clienti, iar cel imobiliar doar pentru 100. La KidCont, Banca Transilvania ofera reduceri pentru 250 de produse achizitionate.

Pentru creditul de nevoi, banca a taiat dobanda, de la 10% la 6,5% iar comisionul de analiza in valoare de 200 lei a disparut. Si creditul imobiliar are de Bank Friday costuri mai mici. Dobanda a fost scazuta de la 5,43% la 5,03%. Si aici a fost scos comisionul de analiza in valoare de 250 lei.

Pentru produsul destinat copiilor, KidCont, banca a crescut dobanda cu un punct procentual, de la 4%/an la 5%/an. Totodata, a fost majorata si dobanda de la depozitul la 6 luni, fara prelungire automata, de la 3,5% la 4%.

Banca Transilvania pune la dispozitia clientilor o pagina dedicata acestor reduceri, unde puteti afla toate detaliile si costurile, in mod transparent, disponibila AICI.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)