CS U-Mobitelco devine CS U-BT Cluj-Napoca datorita implicarii mai mari pe care Banca Transilvania o va avea pentru sustinerea baschetului „à la Cluj” si a echipelor clubului sportiv, se arata intr-un comunicat de presa remis de Banca Transilvania.

Componenta board-ului CS U-BT Cluj-Napoca este, de acum inainte, urmatoarea: Marius Bojita – Presedinte, Nicolae Tarcea – Vicepresedinte si Mircea Cristescu – Vicepresedinte.

Banca Transilvania este increzatoare ca noul sezon competitional va insemna rezultate pozitive pentru echipele de seniori si juniori ale clubului sportiv, atat pe plan national, cat si international.

BT investeste in Clubul Sportiv U-BT Cluj-Napoca, fundatia Clujul Are Suflet, Fundatia Transilvania, respectiv in domenii dintre cele mai diverse deoarece doreste sa incurajeze tinerii, sportul si rezultatele pozitive, prin implicarea in viata comunitatii din care face parte.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)