Banca Transilvania lanseaza, in premiera pe piata din Romania, un instrument alternativ de plata, bratara contactless BT, care poate inlocui cardul la plata cumparaturilor. Aceasta ofera acces la contul curent in lei deschis la BT si posibilitatea de a plati contactless, indiferent de suma, in tara si in strainatate. Comisionul de emitere si pentru plata la comercianti este zero.

Platile contactless au devenit foarte populare in Romania odata cu cresterea numarului de POS-uri care accepta astfel de carduri. La 80% din cele 27.000 de POS-uri ale Bancii Transilvania aflate la comercianti se pot face astfel de plati – cu cardul contactless si, mai nou, inclusiv cu bratarile contactless.

Detalii:
Bratarile functioneaza ca un card bancar contactless, asa incat pentru platile de pana la 100 de lei nu este necesara introducerea PIN-ului.
Pot fi emise clientilor Bancii Transilvania care au card VISA de debit in lei sau, dupa caz, impreuna cu un astfel de card.
Clientii pot solicita o astfel de bratara in oricare dintre sucursalele si agentiile bancii.
Abonamentul lunar este de doar 3 lei / bratara.
Pentru inceput, stocul este de 3.000 de bratari contactless.

Festivalul UNTOLD, care are loc in Cluj-Napoca, in 4 – 7 august a.c., eveniment la care BT este banca oficiala, este una dintre primele ocazii in care bratarile contactless pot fi folosite. Cu ajutorul acestora – dar si cu numerar sau cu card bancar – pot fi incarcate la UNTOLD bratarile de festival si cardurile de festival, in locatiile Credit Point.

Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania: “Banca Transilvania vine cu o premiera pe piata prin lansarea bratarilor contactless. Ne bucuram sa aducem clientilor nostri avantajele noilor tehnologii: rapiditate, mobilitate si simplificare. Este cel mai nou trend in randul platilor electronice, dar si un accesoriu de ultima generatie. Avem incredere ca va deveni cat de repede o moda. Moda bratarilor contactless BT”.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)