Clientii persoane fizice ai Bancii Transilvania vor beneficia, incepand cu 1 august a.c., de comision zero la cele mai uzuale operatiuni bancare si de pachetul NELIMITAT in Reteaua BT, care cuprinde gratuitati sau abonament lunar la alegerea, in diferite combinatii, a urmatoarelor produse si servicii: cont curent, card de debit BT Visa Electron, BT24 Internet Banking si Mobile Banking, respectiv SMS Alert.

Detalii:

 • La Banca Transilvania, din 1 august a.c., pentru clientii pesoane fizice, comisionul va fi zero la incasarile in cont BT din cont BT (intrabancare) realizate cu ordin de plata si platile din cont BT in cont BT (tot intrabancare) efectuate prin BT24 Internet Banking si Mobile Banking.
 • Pachetul NELIMITAT in Reteaua BT cuprinde, pentru clientii persoane fizice, gratuitati sau abonament lunar pentru urmatoarele pachete de servicii si produse:
  • Cont curent la Banca Transilvania + Card de debit BT Visa Electron: gratuit
  • Cont curent la Banca Transilvania + Card de debit BT Visa Electron + BT24 Internet Banking: 1 leu/luna
  • Cont curent la Banca Transilvania + Card de debit BT Visa Electron + BT24 Internet Banking + SMS Alert: 6 lei/luna
  • Cont curent la Banca Transilvania + Card de debit BT Visa Electron + BT24 Internet Banking si Mobile Banking + SMS Alert: 10 lei/luna
 • Cardul contactless de debit BT Visa Electron poate fi folosit la cumparaturi in tara si in strainatate. Comisionul este zero pentru emitere, administrare anuala, cumparaturi achitate cu acest card, plata facturilor si pentru retragere de numerar de la bancomatele Bancii Transilvania. A fost desemnat Cardul de cumparaturi al anului 2016 datorita numarului total de plati realizate cu acesta in cursul anului trecut (39,4 milioane), respectiv datorita valorii totale a sumelor cheltuite pe respectivul card (4.175 milioane lei). Peste 2 milioane de persoane folosesc cardul BT Visa Electron.
 • BT24 Internet Banking si Mobile Banking: Peste 700 de mii de clienti persoane fizice folosesc Internet Banking de la Banca Transilvania.
 • Prin SMS Alert, clientii BT primesc pe telefonul mobil informatii despre tranzactiile cu cardul si despre banii din contul propriu. 500 de mii de clienti BT persoane fizice folosesc acest serviciu.

Banca Transilvania are peste 2 milioane de clienti activi persoane fizice.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

 • (not be published)