Aplica online pentru creditul APIA de la BT

Banca Transilvania lansează opțiunea de a aplica online pentru creditul APIA acordat clienților BT beneficiari de subvenții, direct pe site-ul BT. Aceasta completează oferta băncii privind creditele acordate pe baza subvențiilor, alături de celelalte împrumuturi pentru fermieri.

În funcție de opțiunea clientului, întregul flux de creditare – inclusiv primirea adeverințelor APIA și semnarea contractului de credit – se poate derula online, fără a mai fi necesară deplasarea la bancă.

Creditul APIA este un împrumut în avans, care asigură banii necesari plăților curente din fermă până la primirea subvenției de la APIA și se acordă pentru până la 90% din suma pe care urmează să o primească un client BT.

Condiții creditare BT

  • Fără niciun drum la bancă, vezi ce credit se potrivește pentru afacerea ta, semnezi cererea de credit și încarci documentele firmei (inclusiv finanțare APIA)
  • Urmărești statusul cererilor tale, în timp real
  • Vezi creditele în sold la BT și detalii despre acestea

Cum aplici? Simplu

Te loghezi, completezi informațiile și semnezi electronic documentele. Semnatura electronică este gratuită.

De ce documente ai nevoie:

  • Ultimele două bilanțuri contabile anuale, împreună cu balanțele aferente și recipisele
  • Ultima balanță de verificare trimestrială încheiată
  • Certificat de atestare fiscală (nu mai vechi de 30 zile)
  • Pentru finanțare APIA nu trebuie să prezinți niciun document (doar să te asiguri că APIA a emis adeverința înainte de a aplica online)

Banca Transilvania are peste 32.000 de clienți agribusiness. În 2021, BT a acordat 4.300 de credite pentru a susține agricultura, în valoare de 2,5 miliarde lei, din care peste 500 milioane de lei reprezintă creditele APIA.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)