Campania BT E verde la tot

De astăzi, Banca Transilvania lansează campania online “E verde tot”, una dintre inițiativele prin care încurajează orientarea spre produse și servicii prietenoase cu mediul.

Timp de șase zile, în perioada 11 – 17 aprilie, BT îți propune opțiuni de finanțare pentru achiziționarea de locuinţe și produse prietenoase cu mediul, pentru cumpărarea de soluții de mobilitate urbană, precum și la leasing pentru maşini electrice. În cazul creditelor de nevoi personale este nevoie ca minim 70% din suma împrumutată să aibă destinație eco-friendly. Pentru fiecare produs acordat în cadrul campaniei, BT va planta un copac în următorul sezon de împădurire din acest an.

Ce produse și servicii ai în ofertă:

• Credit de nevoi personale cu asigurare de viață și somaj, cu dobândă fixă în lei (7,5%);
• Credit de nevoi personale, dobândă fixă în lei (8%);
• Pachet: credit de nevoi personale cu asigurare de viață și șomaj, cu dobândă fixă în lei + card STAR Forte;
• Pachet: credit de nevoi personale cu asigurare de viață și șomaj, cu dobândă fixă în lei + card STAR Gold;
• Credit imobiliar/ipotecar verde în lei (4,16% dobândă, cu marja de 2,3%);
• Credit imobiliar/ipotecar pentru un imobil certificat de Romania Green Building Council în lei (4,06% dobândă, cu marja de 2,2%);
• Cardurile de cumpărături STAR Forte și Gold (150 de puncte de loialitate);
• Leasing în euro pentru mașini electrice (2,5% dobândă);
• Posibilitatea de a plăti cu cardurile STAR în până la 18 rate fără dobândă la partenerii STAR care vând online produse eco-friendly, precum: panouri solare, biciclete, trotinete electrice, sisteme de încălzire etc.

Orientarea spre produse verzi înseamnă contribuţia la un mediu mai sănătos, costuri mai mici la utilităţi şi de consum, precum şi standarde mai ridicate de viaţă.

Pentru un Credit imobiliar-ipotecar verde certificat RoGBC – banca oferă o dobanda de 4,06% dobândă variabilă (IRCC + 2,20%), indiferent dacă încasezi sau nu venitul în cont BT, cu zero comision de analiză și taxă de evaluare. Cât te costă?

Creditul de nevoi personale verzi cu asigurare are o dobândă de 7,50% dobândă fixă, valabilă indiferent dacă încasezi sau nu venitul în cont BT, are zero comision de analiză și include asigurarea de viață și șomaj. Cât te costă?

E v

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)