Banca Transilvania, prin Divizia Pentru Medici, oferă medicilor creditul Oportunitate, soluția pentru achitarea restanțelor la bugetul de stat, precum şi posibilitatea de a beneficia de amnistiția fiscală, prin care pot fi scutiți de plata tuturor penalităților și de o parte din dobânzile cumulate la datoriile înregistrate.

Noul produs BT se adresează medicilor specialiști care au statut de persoana fizică autorizată, sunt reprezentanți ai cabinetelor medicale sau asociați majoritari în societăți medicale. Pentru a beneficia de această facilitate, este necesar ca datoriile să fie plătite până la data de 31 martie a.c.

Detalii despre creditul Oportunitate:
• Valoare: se acordă în lei, echivalentul a maxim 25.000 de euro
• Perioada: până la 5 ani
• Avans: 0
• Avantaje: elimină riscul de poprire a conturilor; scutire de la plata penalităților şi reducerea dobânzilor datorate bugetului de stat înregistrate la 30 septembrie 2015

Aproape 3.500 de credite acordate prin Divizia Pentru Medici, în 2015
Divizia Pentru Medici (DPM) a Băncii Transilvania este singura divizie bancară destinată exclusiv medicilor din România şi are peste 36.000 de clienți. Prin DPM, banca a acordat în anul 2015 sectorului medical privat aproape 3.500 de credite, în valoare de peste 370 milioane lei.

DPM a fost lansată de Banca Transilvania în anul 2007 pentru a susține iniţiativele private din domeniul medical.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)