Banca Transilvania si Groupama Asigurari lanseaza un produs de asigurare adresat exclusiv angajatilor companiilor care sunt clienti BT: Protectie pentru angajati prin asigurare colectiva de accidente (http://www.bancatransilvania.ro/clienti-imm/imm-bancassurance/). BT continua sa sustina intreprinzatorii, prin lansarea acestui produs de asigurare, conceput ca urmare a feedbackului primit din partea clientilor. Asigurarea ofera protectie in cazul unui eveniment neprevazut din viata unei persoane si, implicit, a unei companii.

Asigurarea acopera accidentele suferite de angajatii unei firme in timpul indeplinirii obligatiilor de serviciu, cand fac deplasari in tara si in strainatate ori se deplaseaza spre sau de la locul de munca. Produsul lansat de Banca Transilvania si Groupama Asigurari acopera plata spitalizarii de pana la 60 de zile pe an; interventii chirurgicale si cheltuieli medicale; o prima in caz de accident, invaliditate, boala sau deces. Asigurarea este valabila atat pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate.

Principalul beneficiu adus de noul produs companiilor este protectia angajatilor, ceea ce reprezinta o modalitate de motivare si de fidelizare a echipei unei companii, prin includerea asigurarii in pachetul sarlarial.

Banca Transilvania pune la dispozitie urmatorul numar de telefon pentru persoanele care doresc mai multe detalii despre noul produs: 0264.308.028.

Parteneriatul strategic dintre Banca Transilvania si Groupama Asigurari a inceput in anul 2008, de cand produsele de asigurare complementare produselor BT sunt vandute prin intermediul retelei de unitati a bancii (bancassurance).

Despre Banca Transilvania
Banca Transilvania este una dintre cele mai mari banci din Romania, in functie de active. Misiunea sa este de a sprijini mediul de afaceri. Activitatea BT este organizata pe patru linii principale de business: persoane fizice, IMM, companii mari, respectiv Divizia pentru Medici. Banca Transilvania are peste 6.000 de angajati, o retea formata din 550 de sedii si 1,67 milioane de clienti activi. BT este prima banca din Romania care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti, in 1997. Strategia sa este sustinuta de actionari puternici, printre care Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care detine 15% din capitalul social al bancii.

Despre Groupama
Groupama Asigurari este unul dintre liderii pietei de profil din Romania. Compania face parte din unul dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurari si servicii finaciare din Europa, cu peste 16 milioane de clienti si 39.000 de angajati, la nivel global. Groupama sustine cresterea dinamica a operatiunilor sale internationale prin investitii in distributie, prin consolidarea expertizei sale si prin promovarea activa a strategiei de dezvoltare. De la infiintarea sa la finalul secolului XIX, in vederea deservirii comunitatii agricole, Groupama a devenit un jucator de top pe piata din Franta, extinzandu-si in acelasi timp operatiunile internationale in 11 tari.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)