La ce anume va duce cu gandul Halloween? Dovleci sculptati, petreceri tematice si tot felul de personaje. Dar poate insemna si o campanie in banking! Banca Transilvania anunta ca sarbatoreste Halloween impreuna cu clientii sai printr-o campanie-fuger, care tine 3 zile si doua nopti, cu beneficii “de speriat” si premii tematice pentru cei care isi doresc un card de cumparaturi.

Prin urmare, toti cei care aplica ONLINE, in 29 – 31 octombrie a.c., pentru un card STAR Forte de la Banca Transilvania (si se incadreaza pentru un astfel de produs) pot castiga unul dintre cele 3 weekend-uri, fiecare pentru doua persoane, la Hotelul Dracula, anunta banca.

Beneficiile “de speriat” ale cardului de cumparaturi:

Aduce pana la 5.000 de euro (echivalent in lei) ca linie de credit pe card.
Comision de emitere: 0.
Fiecare plata cu cardul aduce puncte de loialitate STAR (1 punct = 1 leu) care pot fi folosite ulterior la cumparaturi.
Ofera posibilitatea de a cumpara in rate fara dobanda la peste 8.000 de magazine partenere programului de loialitate STAR al Bancii Transilvania. Tot ce vrei tu, mai ales ca poti plati si in rate fara dobanda.

Un card inclusiv pentru sezonul de shopping de toamna la eMAG:

Inca o veste buna: prin parteneriatul BT cu eMAG, cu cardul STAR Forte poti face cumparaturi in pana la 12 rate fara dobanda.

Desemnarea castigatorilor premiilor Halloween va fi in 21 decembrie a.c., prin tragere la sorti.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)