Banca Transilvania a aprobat peste 5.000 de credite prin programul IMM Invest, insemnand sustinerea a aproape 65.000 de locuri de munca.

Datele bancii arata ca au fost aprobate 5.321 de dosare, din care 5.071 au fost deja transmise la FNGCIMM. Companiile finantate de BT prin IMM Invest numară 64.723 de angajati. Banca mai precizează ca suma aprobată, pana in prezent, se ridică la 2,13 miliarde lei.

“Suntem bucuroși pentru numărul mare de solicitări rezolvate până acum. Peste 5.000! În același timp suntem atenți la discuțiile din spatiul public privind noi initiative de sustinere economică și antreprenorială și încercăm să oferim ajutor unde este nevoie. Mulțumim clienților pentru cooperare și înțelegere, precum și colegilor nostri pentru dăruire și ritmul neobosit. Munca noastra continuă”, spune Tiberiu Moisa, Director General Adjunct, MidCorporate & IMM, Banca Transilvania.

Potrivit BT, 1.236 de angajați se ocupă de programul IMM Invest.

12.000 de companii au primit credite prin IMM Invest

Potrivit FNGCIMM, 12.000 de companii au primit finanțare în program, iar volumul finanţării garantate este de peste 10,8 miliarde lei.

În prezent, în portalul www.imminvest.ro sunt înregistrate peste 66.000 IMM-uri, dar doar 12.000 au primit aprobare pentru finanțare.

Finanţarea acestor IMM-uri va contribui la menţinerea a 811.000 persoane angajate şi va impulsiona crearea de alte noi locuri de muncă, conform FNGCIMM.

Aplicaţia programului imminvest.ro este deschisă pentru înscrieri până la data de 31 decembrie 2020.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)