Banca Transilvania se extinde în Italia prin deschiderea Agenției Casilina, a doua unitate BT din Roma. BT, singura bancă românească din Italia, este prezentă pe respectiva piață din anul 2014, unde are peste 3.000 de clienți. Decizia creşterii numărului de unități BT în Italia are la bază comunitatea mare de români din zona în care este cea mai nouă agenție BT: 30.000 de români, din cei aproape 200.000 din Roma şi împrejurimi, respectiv numărul ridicatde companii ale comunității româneşti, cu activități mai ales în domeniul comerțului şi al construcțiilor.

Detalii:

  • Oferta Agenției BT Casilina este destinată persoanelor fizice şi companiilor; aceasta cuprinde depozite, credit imobiliar, BT24 Internet Banking și Mobile Banking, card de debit, servicii de transfer rapid de bani între BT Italia și BT Romania,încasări de cecuri, plăți și încasări SEPA etc.
  • Clienții beneficiază de consultanță în limba română şi italiană, de acces liber la Internet în cadrul agenției, precum și de inițiere în folosirea serviciului BT24 Internet Banking.
  • Banca Transilvania are în Italia 12 angajați, atât români, cât şi italieni.
  • Programul unităților BT din Italia este următorul: luni – vineri, 8 – 16.30; sâmbătă, 8.30 – 11.30, iar joia este program prelungit, 8 – 18.
  • Adresa noii agenții BT este Via Casilina, nr. 2043, Roma.
  • Cele mai populare servicii la Sucursala BT Italia: transferul de bani către BT România şi creditul imobiliar pentru achiziționări în România. bt it

Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania: „Continuăm să ne extindem în Italia pentru a susține inclusiv peste hotare spiritul antreprenorial românesc şi pentru a fi mai aproape de comunitățile de români. Îi aşteptăm pe clienți cu produse accesibile, cu promoții şi cu o echipă prietenoasă. Agenția Casilina este prima dintre cele două sedii pe care Banca Transilvania şi-a propus să le deschidă în Roma în acest an”.

Agentia BT Casilina Italia_1 (1)

 

Lansări recente BT Italia, disponibile şi la Agenția Casilina:

  • CampaniaPrezintă-mi un prieten: clienții BT din Italia care recomandă Banca Transilvania unor alte persoane pentru a-şi deschide cont curent primesc câte 5 euro pentru fiecare recomandare de succes, iar prietenii acestora, adică noii clienți BT din Italia, primesc câte 10 euro. Promoția este până 31 iulie a.c., exclusiv online, pe siteul BT Italia.
  • Pachetul de cont curent cu cost lunar zero: este format din cont curent în lei şi euro, cardul de debit Visa CiaoBT şi BT24 Internet Banking & Mobile Banking. Cardul CiaoBT, destinat persoanelor fizice, este un card de debit, în euro, contactless, care oferă acces la banii din contul curent în euro deschis la unitățile BT Italia. Poate fi folosit pentru plata cumpărăturilor de zi cu zi, oriunde în lume, inclusive online. Cu acest card, clienții beneficiază de următoarele facilități: comision zero pentru emitere şi administrare, comision zero pentru două retrageri lunare de numerar de la bancomatele din Italia. Pentru acest card se poate aplica onlin, pe siteul BT Italia. bt it2
  • Transferul de bani rapid către orice cont deschis la Banca Transilvania în Romania: clienții BT Italia pot transfera până la 10.000 euroîn doar 5 minute către orice cont BT România, cu un comision de doar 3 euro la ghişeu sau 2 euro folosind sericiul de Internet Banking BT24.
Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)