Banca Transilvania beneficiaza din partea Fondului European de Investitii (FEI) de o suplimentare de 13 milioane de euro in cadrul programului JEREMIE (Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises), ca urmare a acordului dintre cele doua parti. IMM-urile beneficiaza astfel prin BT de            finantari suplimentare in valoare totala de 26 milioane euro, destinate investitiilor si capitalului de lucru, cu urmatoarele avantaje pentru clienti: dobanda si comisioane reduse la jumatate fata de nivelul pietei, respectiv cerinta de a avea garantii pentru doar 70% din valoarea imprumutului.

Programul este destinat IMM-urilor cu pana la 250 de angajati, cu o cifra de afaceri de pana la 50 milioane euro sau celor care au active de pana la 43 milioane euro.

Rezultate Banca Transilvania & Creditele JEREMIE, 2014: suma a fost folosita integral de BT

Banca Transilvania a beneficiat anul trecut de 15 milioane euro in cadrul initiativei JEREMIE, BT dubland fondurile puse la dispozitia intreprinzatorilor eligiblili. Programul s-a bucurat de succes, suma fiind folosita integral, prin acordarea de credite in valoare de 30 milioane euro. Aproape 80% din aceasta suma a fost destinata proiectelor de investitii, iar aproximativ 20%, capitalului de lucru si extinderii afacerilor. Aproape 200 de IMM-uri, clienti ai Bancii Transilvania, au beneficiat pana acum de imprumuturi JEREMIE. Valoarea medie a creditelor acordate de BT intreprinderilor mici si mijlocii este de aproximativ 170.000 euro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)