[dropcap]C[/dropcap]onsiliul de Administratie al Banca Transilvania a desemnat inca trei directori generali adjuncti in conducerea bancii, din cadrul echipei BT: Gabriela Nistor – Executiv Retail Banking; Leontin Toderici – Executiv, Chief  Operations Officer si Andrei Dudoiu – Executiv Regional Bucureşti. Exercitarea noii functii a acestora se va realiza dupa obtinerea aprobarilor din partea BNR şi dupa parcurgerea formalitatilor necesare.

In plus, Luminita Runcan a primit autorizarea BNR si au fost indeplinite formalitatile necesare pentru exercitarea functiei de Director General Adjunctal Bancii Transilvania. BT are in prezent doi Directori Generali Adjuncti, Luminita Runcan si Nicolae Tarcea. Luminita Runcan si-a inceput cariera in sistemul bancar odata cu Banca Transilvania, acum 19 ani. Cea mai mare parte a activitatii in BT si-a desfasurat-o coordonand activitatea de trezorerie a bancii, din 1998 avand calitatea de director. Este absolventa de Stiinte Economice si Drept.

Tot referitor la top management, in decembrie 2012, Consiliul de Administratie al Bancii Transilvania a decis ca Horia Ciorcila, Presedintele CA al bancii, sa preia mandatul de administrator delegat pentru coordonarea activitatii bancii si a Comitetului Executiv de Management.

Modificarile din cadrul top managementului BT au aparut ca optimizare la structura bancii, un business tot mai mare si mai complex.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)