Banca Transilvania si-a informat deja clientii ca nu vor mai putea efectua anumite plati la casieriile sucursalelor. Plata facturilor de utilitati, prin Banca Transilvania, va putea fi facuta, incepand cu 1 noiembrie, exclusiv prin urmatoarele modalitati: la automatul de plati, de tip self-service, cu orice tip de card sau cu numerar (Facturel), Internet Banking (BT24; BT24 Facturi), Mobile Banking, Direct Debit sau prin cele peste 1.000 de bancomate BT. De la aceeasi data, facturile nu vor mai putea fi achitate la casieriile bancii, potrivit unui comunicat al BT.

Banca Transilvania a lansat, de asemenea, urmatoarea oferta, valabila in perioada 15 septembrie – 15 decembrie a.c.:

– 6 rate fara dobanda pentru plata facturilor la automatul de plati, daca aceasta se realizeaza cu un card de cumparaturi STAR de la BT, iar suma totala a facturilor platite este de minim 200 de lei; optiunea de plata in rate trebuie solicitata prin contactarea Bancii Transilvania (0264.594.337 – Call Center)

– 6 luni gratuitate la abonamentul BT24 Internet Banking si Mobile Banking

Mijloacele alternative de plata inseamna economie de timp, mobilitate si, dupa caz, disponibilitate 24h/24 si gratuitate.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)