Banca Transilvania şi Asociaţia MaiMultVede organizează sâmbătă, 5 noiembrie, o acţiune de voluntariat pentru plantarea Pădurii Oamenilor Întreprinzători. Împădurirea cu stejari a unei suprafețe de 3 hectare va avea loc în Jegălia, comuna Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi.

Aceasta este a doua acţiune de împădurire derulată de Banca Transilvania în acest an, parte dinstrategia “BT, prietenoasă cu mediul”. Pentru bancă, este un nou pas pentru încurajarea volutariatului şi a implicării responsabile în comunitate.

Detalii:

• Voluntarii se pot înscrie AICI până joi, 3 noiembrie, ora 12:00.
• După înscriere, voluntarii vor primi detalii precum: ora şi locul de plecare, program etc.
• Cu ajutorul voluntarilor, vor fi plantaţi 20.000 de puieţi de stejari.

În 2014 – 2016, Banca Transilvania şi Asociația Tăşuleasa Social au desfăşurat trei acțiuni ample de plantare a Pădurii Transilvania, între județele Cluj şi Bistrița-Năsăud, ceea ce a însemnat 120.000puieți, 30 de hectare de pădure nouă şi implicarea a aproape 5.000 de voluntari.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în funcţie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM şi Retail. BT are peste 7.300 de angajaţi, 550 de sedii şi 2,2 milioane de clienţi. Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi IFC – Banca Mondială. BT a primit premiul „Cea mai bună bancă din România” din partea publicației internaționale Euromoney, în iulie a.c.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)