Banca Transilvania si Raiffeisen Bank sunt singurele banci ramase in cursa de preluare Bank of Cyprus. Banca Transilvania si Raiffeisen sunt singurele banci care au depus oferte ferme pentru preluarea portofoliului de active si pasive al sucursalei Bank of Cyprus din Romania pana luni seara cand a expirat termenul stabilit de ciprioti, afirma surse de pe piata ciatate de Ziarul Financiar.

Pana vineri ar urma ca cipriotii sa decida daca accepta vreuna dintre oferte. Cipriotii au promis ca luni 22 aprilie va fi ultima zi in care unitatile vor ramane inchise, insa ramane de vazut cum decurg negocierile cu cei doi ofertanti.

Potrivit informatiilor din piata bancara, citate de Mediafax, BCR, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania sunt cele trei banci de top care si-au aratat interesul pentru preluarea sucursalei Bank of Cyprus.

Intre timp, BCR a renuntat la oferta, anuntand public acest lucru: “BCR a declinat interesul pentru tranzactia cu Bank of Cyprus”, a declarat Ionut Stanimir, directorul de comunicare al BCR, pentru Ziarul Financiar.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)