Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg pana la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Participantii pot castiga 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de bratari Fitbit Charge, anunta banca, intr-un comunicat de presa. Oferta STAR Student cuprinde 4 produse si servicii care ajuta la gestionarea rapida si usoara a banilor: cont curent la Banca Transilvania, un card de debit contactless BT – OmniPass, asigurare de calatorie în strainatate si Internet Banking BT24 Student. Toate acestea se adreseaza studentilor din Romania, cu varste între 18 si 26 de ani, care pot aplica atat online, pe siteul Bancii Transilvania, cat si în oricare dintre sediile BT, pentru a beneficia de STAR Student, se mai arata in comunicat.

Cardul de debit contactless BT – OmniPass înseamna tehologie moderna, accesul la contul curent în lei deschis la Banca Transilvania, comisioane zero la retragerile de numerar si la plata cumparaturilor, precum si discount-uri la partenerii OmniPass.

BT24 Student, serviciul de Internet Banking, permite consultarea online non-stop a contului bancar, transfer de bani, schimb valutar instant, plata fara comision a utilitatilor, reîncarcarea cartelelor telefonice, verificarea tranzactiilor, precum si Facebook/email/SMS payments.

Desemnarea castigatorilor celor peste 30 de premii va avea loc in ianuarie 2016, prin tragere la sorti.

 

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)