Prin colaborarea dintre Universitatea Babes-Bolyai, University of Hull (Marea Britanie), Banca Transilvania si Electrogrup, va fi lansat in Cluj-Napoca, in februarie 2015, un program de studii internationale de business 100% britanic: EMBA – Executive Master of Business Administration.

Programul se adreseaza persoanelor care sunt in business de cel putin trei ani. Acestea vor beneficia de experienta 100% britanica in Cluj-Napoca. Cursurile vor fi sustinute la UBB de profesori de la University of Hull, iar curricula, stilul de predare si de examinare sunt, de asemenea, dupa modelul britanic. Diploma de absolvire este acordata de University of Hull. MBA-ul este acreditat international de AMBA (The Association of MBAs), respectiv de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urma beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de scoli MBA din lume.

Directorul programului este dr.Andrew Taylor, cu aproape 20 de ani de experienta ca antreprenor si consultanta in management.

Prof. Terry Williams, Decan al Hull University Business School: “Suntem incantati sa lansam acest parteneriat cu Universitatea Babes-Bolyai privind Executive Education, reunind experienta indelungata a University of Hull cu avantajele de a studia in Romania. Acest parteneriat vine sa completeze oferta noastra de MBA, prin colaborarea noastra cu UBB, o universitate de prestigiu. Anticipam un interes mare din partea executivilor de calibru din zona, pentru a-si dezvolta educatia si abilitatile prin intermediul acestui program. Suntem recunoscatori in mod special Bancii Transilvania, Electrogrup si UBB pentru suportul oferit in dezvoltarea parteneriatului. Suntem nerabdatori sa incepem programul in februarie 2015”.

Academician Prof.univ.dr.Ioan-Aurel Pop, Rector, Universitatea Babes-Bolyai: „Universitatea noastra are privilegiul de a gazdui primul Executive MBA oferit de catre o universitate britanica, Hull University Business School, contribuind prin aceasta la procesul complex de schimbare a educatiei economice in Romania. Cursantii vor beneficia de aportul unor specialisti cu recunoastere internationala in formarea si dezvoltarea capacitatilor manageriale”.

Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie, Banca Transilvania: „Sunt bucuros ca prin acest parteneriat plasam Clujul in comunitatea selecta a centrelor universitare care au scoli internationale de business. Este inca un proiect prin care Banca Transilvania, ca parte a comunitatii, contribuie la formarea si pregatirea liderilor pentru noul mediu de business, tot mai exigent si mai sofisticat”.

Teofil Muresan, CEO Electrogrup: “Electrogrup a sustinut, de-a lungul timpului, numeroase proiecte in educatie, domeniu pe care il consideram esential pentru evolutia societatii noastre. Credem ca parteneriatul public-privat este deosebit de important in furnizarea unor servicii de calitate in educatia manageriala, motiv pentru care sustinem cu mandrie acest proiect”.

University of Hull are aproape 90 de ani de traditie si, anual, peste 20.000 de studenti. Conform Studiului National Student Survey realizat in 2013, in Marea Britanie, University of Hull este in top 10 – din cele 103 pozitii – privind gradul de satisfactie a studentilor. Acestia apreciaza la University of Hull calitatea predarii, sprijinul academic din partea profesorilor si sursele vaste de informare.

Trei cerinte obligatorii pentru a studia la EMBA
Pentru a urma cursurile acestui EMBA, este necesara indeplinirea urmatoarelor conditii: minim trei ani de experienta in domeniul in care cursantii au specializare, rezultate foarte bune la licenta si atestat de limba engleza. Se poate aplica online, pe siteul programului: www.ubbee.ro.

Durata programului este de 2 ani. Investitia in studii este de 7.500 euro/an, suma care poate fi achitata in rate. Pentru a facilita accesul la EMBA a unui numar cat mai mare de persoane, Banca Transilvania are in oferta solutii de finantare.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)