Misu Negritoiu – CEO ING a devenit presedintele Advisory Board-ului Maastricht School of Management (MSM) Romania. In noul Board mai regasim un bancher –  Steven van Groningen – Presedinte si CEO Raiffeisen Bank. MSM Romania oferă un program de Executive MBA de 20 luni care livrează uneltele necesare pentru a crea un impact in mediul de business. Cele mai importante cursuri din program sunt: Financial Management, Strategic Marketing, Action Learning (studentii sunt impartiti pe grupe si realizeaza un proiect impreuna cu o companie), Innovation and New Business Ventures, Managerial Economics.
“Am incredere in program, ii cunosc obiectivele ,traditia si nivelul calitativ si am apreciat ca pot fi si eu un promotor al calitatii in societate si in mediul de business, care are mare nevoie de asa ceva. Indiferent ca este in mediul bancar, industrial sau agricol, suferim de o abordare generalista si scoala romaneasca, ca si mediul de business, au nevoie de abordari pragmatice, eficiente”, a declarat Misu Negritoiu cu privire la participarea sa in calitate de consultant al scolii.

Board-ul se va intalni de patru ori pe an pentru a discuta curriculum-ul programului de EMBA, situatia studentilor si pe cea a scolii.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)