Doua banci “fac legea” cand vine vorba de dobanzi avantajoase pentru clientii dornici sa economiseasca. TBI Bank, una dintre bancile noi din sistem, ofera cea mai buna dobanda la depozitele pe 3 si 12 luni, acestea fiind scadentele preferate ale clientilor din Romania. Mai mult, TBI Bank dispune in cazul depozitelor pe 12 luni de doua produse de economisire care se situeaza pe primele doua pozitii in clasament.

Depozitul “Simplu” de la TBI Bank ofera cea mai buna dobanda pentru o perioada de 3 luni – 3,75%/an, iar depozitul “PROMO” este ideal daca vrei sa economisesti pentru 12 luni – 4,40%/an.

TOP 3 dobanzi la depozitele pe 3 luni


1. TBI Bank – 3,75% pe an
2. Volksbank – 3,4% pe an
3. Piraeus Bank – 3,35% pe an

 

TOP 3 dobanzi la depozitele pe 12 luni

1. TBI Bank  – 4,40% pe an (depozitul Promo)

2. TBI Bank – 4,20% pe an (depozitul Simplu)

3. Piraeus Bank – 4,05% pe an

TBI Bank, sucursala locala a bancii din Bulgaria, este una dintre cele mai tinere institutii de credit de pe piata locala si ofera in prezent cea mai mare dobanda pentru un depozit bancar de 10.000 de lei constituit pe trei si 12 luni.

La nivelul sistemului bancar, dobanda medie pentru un depozit in lei este de aproximativ 3% pe an.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)