55.000 de angajati ai celor mai mari banci de investitii din lume si-au exprimat nevoia disperata de a-si parasi locurile de munca, potrivit  www.escapethecity.org.  Cea mai mare parte a bancherilor care s-au inscris pe site au fost dezgustati de bancile in care lucreaza si de ceea ce fac acolo, cautandu-si joburi complet diferite.

Insusi Michael Howe, fondatorul site-ului, a lucrat pentru Merryll Lynch. Aproape 60% dintre cei 55.000 de bancheri nemultumiti ar alege o cariera diferita daca ar avea sansa s-o ia de la capat. Michael Howe si cei doi parteneri ai sai au lansat site-ul pentru ca se simteau „frustrati, neimpliniti si neinspirati“ de slujbele lor si pentru ca si-au dat seama ca multi altii simteau ca ei.

Si de aceea au infiintat Escape the City, referidu-se la Londra (City of London), dar extinzandu-se acum si in New York, scrie CNN Money.

Topul urii
1. JPMorgan Chase (JPM)
2. Goldman Sachs (GS)
3. Morgan Stanley (MS)
4. Bank of America (BAC)
5. Citigroup (C)
6. Lazard (LAZ)
7. UBS (UBS)
8. Deutsche Bank (DB)
9. Credit Suisse (CS)
10. Barclays (BCS)

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)