[dropcap]C[/dropcap]hiar daca Romania se misca greu pe palierul proiectelor dezvoltate din fonduri europene, avand un nivel al absorbtiei banilor de la Uniunea Europeana extrem de mic, unele banci comerciale continua sa ramana interesate de acest domeniu. Cele cateva institutii de credit dispuse sa finanteze proiectele derulate din fonduri europene nu pot avea insa rezultate remarcabile in conditiile date, insa continua sa aloce resurse pentru dezvoltarea activitatii pe acest segment de piata interesant si promitator.

Tabloul prezentat constituie de fapt principala motivatie pentru care, in cele mai multe cazuri, informatiile privind bilantul activitatii bancilor pe fonduri europene sunt smulse cu forcepsul sau nu sunt obtinute deloc. Cu toata aceasta retinere și raceala pe care le-a intampinat, publicatia online www.bankingnews.ro a reusit sa adune suficiente date care sa poata contura o viziune de ansamblu asupra bilantului bancilor in 2012 pe piata de fonduri europene.

Studiul de piata ”Bilantul bancilor pe fonduri europene in 2012”, disponibil contra cost AICI, prezinta imaginea activitatii derulate de sase banci (BCR, BRD, Banca Transilvania, UniCredit Tiriac Bank, CEC Bank si Bancpost) pe palierul cofinantarilor de proiecte dezvoltate cu fonduri europene si opiniile si estimarile exprimate de oficialii acestor institutii privind evolutia acestui segment de piata in 2013.

De asemenea, in cadrul analizei ”Bilantul bancilor pe fonduri europene in 2012” sunt exemplificate cateva dintre cele mai mari proiecte finantate de bancile amintite si sunt identificate cele mai importante dificultati intampinate de solicitantii de fonduri europene alaturi de masurile de solutionare care se impun din punctul de vedere al bancherilor.

Materialul ”Bilantul bancilor pe fonduri europene in 2012” valoreaza 29,99 euro si poate fi achizitionat accesand linkul www.bankingnews.ro. Plata studiului de piata se poate realiza cu cardul bancar prin intermediul portalului securizat Paypal sau prin transfer bancar, in baza unei facturi proforme pe care o puteti solicita la adresa de e-mail gabriela.dinu@bankingnews.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)