Băncile vor susţine în continuare dezvoltarea sectorului imobiliar, însă nu vor finanţa proiecte speculative, a declarat, marţi, Silviu Toma, director finanţări de proiecte în cadrul Raiffeisen Bank, prezent la o conferinţă pe tema oportunităţilor din domeniul imobiliar.

“Suntem deschişi să finanţăm proiecte din toate sectoarele pieţei imobiliare. Sperăm să nu repetăm nici noi, nici dezvoltatorii, greşelile din 2008 şi 2007, dar acum avem la dispoziţie mai multe informaţii. Există potenţial pentru îmbunătăţirea randamentelor, lichiditatea este suficientă, deci băncile vor susţine în continuare sectorul imobiliar” a spus Toma in cadrul unei conferinte de presă, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, gradul de finanţare poate ajunge la 75% pentru un proiect, în funcţie de calitatea acestuia. ‘Trebuie să existe o poveste în spatele proiectului şi nu finanţăm proiectele speculative’, a mai spus oficialul Raiffeisen Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)