Electorata va fi aplicata incepand cu luna iulie a acestui an, iar creditul fiscal va intra in vigoare dupa doi ani, din 2016, a declarat premierul Victor Ponta. Precizarea vine dupa afirmatia facuta de Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, care declara ca schema fiscala “electorata” va suferi modificari de calcul fata de formula ministrului Bugerului, Liviu Voinea, si va intra in vigoare incepand cu anul 2016.

“Se va aplica, dar vreau sa o supun dezbaterii atat cu bancile, cat si cu mediul academic. Noul plan este sa ajutam pe cei cu venituri mici din 2016, am format un grup care sa identifice orice posibila problema. Daca sunt persoane cu venituri mici, e bine sa fie ajutati inainte ca acest imprumut sa de devina neperformant. Trebuie sa fie mai putin birocratica. Am mai schimbat formula domnului Voinea”, a spus prim-ministrul.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)