Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu, Satu Mare, Braila, Nasaud si Toplita sunt orasele unde Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Banca Comerciala Carpatica, Credit Agricole Bank si Credit Europe Bank recruteaza manageri pentru agentiile proprii.

Pentru a accede pe o asemenea pozitie de management, candidatii au nevoie in general de studii superioare si de experienta de cel 2-3 ani pe un post similar, in functie de institutia de credit angajatoare.

Bancile solicita candidatilor capacitate de a lucra sub presiune, cunostinte solide despre produsele si serviciile bancare, abilitati organizatorice, de comunicare si relationare. In plus, cei care vizeaza ocuparea unui post de conducere in cadrul unei sucursala bancare trebuie sa stapaneasca foarte bine arta negocierii.

Principalele responsabilitati ale sefilor de agentii bancare vizeaza coordoneaza activitatii unitatii si a echipei din subordine, mentinerea si dezvoltarea bazei de clienti existenta si asigurarea realizarii bugetului si a contului de profit si pierderi prin realizarea indicatorilor trasati.

Daca Raiffeisen Bank a scos la concurs postul de director agentie pentru Cluj-Napoca, Satu Mare, Timisoara si Toplita, Banca Transilvania vrea sa angajeze manager pentru o unitate din Bucuresti. Sibiu, Timisoara si Nasaud sunt cele trei orase unde Banca Comerciala Carpatica recruteaza persoane pentru a le incredinta conducerea agentiilor proprii.

Credit Europe Bank asteapta CV-uri celor care se califica pentru un post de sef agentie din orasul Braila, iar Credit Agricole Bank pune la bataie doua pozitii de manageri pentru Bucuresti si Sibiu.

Publicatia online www.ilikebanking.ro prezinta la sectiunea ”Recrutare” detalii despre aceste posturi de branch manager scoase la concurs de bancile din Romania si ofera tuturor celor interesati posibilitatea de a aplica la joburile vizate.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)