Politistii au declansat, joi, o ampla actiune de verificare a sistemelor de paza de la sucursale ale tuturor unitatile bancare din Bucuresti, controalele fiind programate sa se incheie in cursul zilei de vineri, informeaza Politia Capitalei. Actiunea vine ca urmare a celor doua jafuri inregistrate luna aceasta in Bucuresti, care au vizat sucursale ale bancii Raiffeisen de pe soseaua Oltenitei si soseaua Pipera.
Politia evalueaza masurile de securitate care privesc protectia, manipularea si transportul de bani, in asa fel incat riscurile legate de producerea unor jafuri sa fie mult reduse. Acestia recunosc ca bancile nu sunt destul de implicate in asigurarea sucursalelor bancare si nu investesc in sisteme de securitate, deoarece banii sunt asigurati.

 

Potrivit sursei citate, la verificari participa, sub coordonarea directa a conducerii Politiei Capitalei, toti politistii bucuresteni specializati in sisteme de paza, precum si toti politistii de proximitate aflati de serviciu in cele doua zile.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)