In acest an bancile au excelat la nivel de sedii de birouri. Raiffeisen, Unicredit, ING, BRD, au ales sa-si schimbe/ inchirieze spatii de birouri mai moderne, “verzi”. Si finalul de an aduce noi mutari: Societe Generale si UniCredit Business Integrated Solutions, au inchiriat noi spatii cu o suprafata totala de 5.000 de metri patrati, in Parcurile de birouri West Gate si Novo Park. Compania Société Générale, actionarul majoritar al BRD, si-a dublat suprafata ocupata in West Gate (Militari), ajungand la 5.000 de metri patrati, in timp ce UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS) a ajuns, dupa extinderea suprafetei existente, la aproape 12.500 de metri patrati ocupati in Novo Park (Pipera).

In Novo Park, amplasat in vecinatatea statiei de metrou Pipera, isi mai are sediul o alta banca, Grupul Garanti Romania. In parcul de birouri West Gate, amplasat in cartierul Militari, isi au sediul banci precum Société Générale, Citibank, Alpha Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)