Bancpost a semnat conventia tripartita cu APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura) si FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural), pentru finantarea beneficiarilor Schemei de Plata Unica pe Suprafata pentru 2012, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Prin intermediul acestei conventii, intreprinzatorii individuali si companiile cu un numar de maxim 250 angajati care activeaza in sectorul agricol si au emisa de APIA
Adeverinta de inregistrare fermier privind acordarea ajutoarelor de stat, pot beneficia de finantare pe termen scurt a activitatii curente.

Finantarea se acorda in RON si va fi de pana la 90% din suma cuvenita din SAPS (schema de plata unica pe suprafata), rambursarea integrala a facilitatii, inclusiv dobanda, se face automat, la sfarsitul perioadei de creditare. Pentru accesarea acestor facilitati beneficiarii vor prezenta o documentatie simplificata, pe parcursul derularii creditului acestia nu vor avea obligatii lunare de plata.

Bancpost pune un accent important pe dezvoltarea portofoliului de clienti din domeniul agricol. In luna Iunie 2012, Bancpost a lansat AGRICREDIT, o facilitate de
pre-finantare a subventiilor APIA, dedicata companiilor mici si persoanelor fizice autorizate.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)