Bancpost intampina vara cu o oferta speciala la creditul de nevoi personale in lei “Nume Prenume”. Astfel, rata anuala a dobanzii variabile pentru creditele in lei scade pana la 8,5% (incepea de la 9,50%). Creditul Nume Prenume, este de astazi unul cu costuri mai avantajoase:  scaderea dobanzii pentru creditele nou acordate si, implicit, rate lunare mici, incepand de la 25 de lei pentru fiecare 1.000 de lei imprumutati. Noile rate de dobanda variabile sunt cuprinse intre 8,5% si 12,9% si sunt valabile atat pentru imprumuturile noi, cat si pentru refinantarea creditelor existente.

Sumele ce se pot accesa se situeaza intre 1.500 si 40.000 de lei si sunt acordate pe o perioada cuprinsa intre 12 şi 60 de luni. Un alt avantaj este timpul scurt de pre-aprobare, oferta personalizata fiind disponibila in numai 15 minute. Cei ce aplica pentru creditul „Nume Prenume” primesc in acest timp extrem de scurt toate informatiile necesare despre eligibilitate, inclusiv suma maxima pe care o pot obtine, la cele mai bune dobanzi. In plus, comisionul de analiza este zero pana la data de 30.06.2013.

Creditul “Nume Prenume” de la Bancpost se adreseaza persoanelor fizice rezidente, cu varsta cuprinsa intre 23 si 65 de ani, care pot face dovada faptului ca realizeaza venituri constante si nu inregistreaza debite sau alte obligatii neachitate la scadenta catre banca.

Exemplu de calcul:

Pentru un credit de 15.000 lei pe 5 ani, dobanda variabila de 9,9%, comision de administrare lunar 0,41%, rata lunară este de 381 lei, suma totala de rambursat 21.113 lei – DAE – 15.86%. Suma minima ce poate fi accesata este de 1500 lei. Orice aplicatie pentru aceasta oferta va fi analizata conform politicii interne Bancpost si reglementarilor legale in vigoare, in baza documentatiei standard si a nivelului de dobanda aplicabil profilului de client. Asupra nivelului de dobanda aplicabil profilului de client analizat pot interveni modificari, atat in sens descrescător cat si crescator.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)