Guvernul va suplimenta, luni, banii pentru programul Prima Casa, dupa ce marile banci au anuntat ca au epuizat plafoanele alocate sau ca vor termina banii in urmatoarele zile. Ministrul delegat pentru Buget a declarat la Digi24 ca aproape 500 de milioane de lei in plus vor veni din fondurile rezervate achizitiei de locuinte ANL. “Chiar luni, in guvern, toti banii care erau prinsi in fondul de garantare pentru ANL vor fi mutati pentru Prima Casa, astfel incat pana la sfarsitul acestui an sa nu mai avem niciun fel de problema. Daca in sedința de guvern ea va intra, cred ca pana la sfarsitul sapatamanii va fi publicata in Monitor si totul va fi rezolvat”, a precizat ministrul Darius Valcov la Digi24.

BCR, Raiffeisen Bank, dar si alte banci mari au epuziat plafonul si asteapta realocarea fondurilor destinate achizitiei de locuinte.

BRD inca mai detine fonduri pentru clientii dornici sa si achizitioneze o casa.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)