Banca Transilvania lansează vineri, în 16 noiembrie, campania de shopping bancar online BANK Friday, care se va derula pe siteul BT, în intervalul orar 8:00 – 23:59. BANK Friday înseamnă reduceri, gratuități sau alte beneficii la o parte dintre produsele şi serviciile Băncii Transilvania: credite, linie de credit pe contul curent, carduri, BT24, aplicația BT Pay, respectiv la o serie de soluții complementare bankingului pentru antreprenori.

Este al 4-lea an în care Black Friday devine BANK Friday la Banca Transilvania. În cadrul acestei campanii, BT a oferit în total peste 30.000 de produse și servicii la promoție, făcând astfel bankingul tot mai accesibil. În fiecare an stocurile inițiale au fost epuizate, iar o parte dintre acestea au fost suplimentate.

Cele mai căutate produsele și servicii în cadrul BANK Friday au fost până acum: BT24 Internet Banking & Mobile Banking, cardurile de credit, creditul de nevoi personale Practic BT, linia de credit pe contul curent, depozitele şi creditele IMM.

Banca Transilvania este cea care a lansat în premieră pe piața din România conceptul de shopping bancar. Este vorba de campanii tematice, inspirate de semnificația anumitor date, evenimente şi trenduri: Bank Friday, Bank to School, DragoBT, Banksylvania, Un Mai Muncitoresc, BaBeTe, Bankschet şi Ziua Bărboşilor.

Pregătirea cardurilor BT pentru cumpărăturile de Black Friday
În apropierea campaniilor de Black Friday la diferiți comercianți, Banca Transilvania a pregătit pe platforma online Intreb BT informații utile, şi anume: cum se poate modifica limita de tranzacționare zilnică de pe card, cum se poate înrola un card în 3D Secure pentru plățile online,  detalii despre produsele și serviciile BT folosite la plata cumpărăturilor online etc. De asemenea, robotul Livia de la BT oferă informații despre conturile, produsele și serviciile pe care clientul BT doreşte să le afle non-stop şi rapid.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)