Bank Friday la Banca Transilvania

De Black Friday, cumpărăturile online procesate de BT au crescut de 10 ori față de o zi standard din acest an, anunță banca. În acest an, Bank Friday a dezvăluit preferința românilor pentru cumpărăturile online și în rate, precum și deschiderea de a cheltui mai mult.

Ce a însemnat Black Friday 2022 față o zi standard:

• Cumpărăturile online procesate de BT au crescut, ca volum, de 10 ori;
• Plățile în rate online prin programul STAR al Băncii Transilvania au crescut de peste 7 ori;
• Aproape 50% din totalul cumpărăturilor realizate în 11 noiembrie a.c. cu cardurile BT de Black Friday au fost online;
• Aproape 70% din totalul cumpărăturilor la comercianții BT au fost online;
• Valoarea medie/tranzacție: +36% față de o zi standard.

Banca Transilvania este liderul pieței, cu peste 5 milioane de carduri emise.

BT a dezvoltat propria platformă de procesare eCommerce (BTeComm), prin care asigură soluții avansate de plată cu cardul online. Programul STAR, din care fac parte cardurile de cumpărături, a ajuns la peste 20.000 de locații partenere care oferă rate fără dobândă sau puncte STAR pentru fiecare achiziție cu cardurile de credit.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)