Tot mai multe banci se ghideaza catre serviciile dedicate liber profesionistilor, iar Bank Leumi este cel mai recent exemplu. Banca a dezvoltat o linie separata de business dedicata liber profesionistilor din Romania. Indiferent de segmentul de piata din care fac parte – medici, tehnicieni dentari, avocati, notari, arhitecti, contabili sau oricare alta profesie liberala – clientii vor gasi o oferta personalizata de produse si servicii bancare, adaptata specificului si nevoilor fiecaruia, o echipa de profesionisti dedicati si foarte mobili, pregatiti permanent sa fie in contact cu clientii, dar si consiliere financiara pas cu pas, pentru a asigura gasirea celor mai bune solutii financiare, de comun acord cu clientii.

Oferta Bank Leumi acopera toata gama de nevoi ale unui liber profesionist: alternative diverse de finantare pentru dezvoltarea afacerii, solutii complete de cont curent pentru desfasurarea activitatii zilnice, dar si alternative multiple pentru economisirea surplusului de lichiditati. Bank Leumi este alaturi de PFA-uri si le ofera toate parghiile necesare pentru a-si realiza planurile.

Creditele de la Bank Leumi acopera intreaga gama de nevoi de finantare, de la credite pentru activitatea curenta (sub forma de overdrafturi pe card – in sistem revolving sau credite clasice – cu rambursari lunare), la credite pentru achizitia de echipamente, autovehicule sau solutii IT necesare eficientizarii afacerii, pana la credite destinate achizitiei sau amenajarii sediului, pe masura ce business-ul se dezvolta si are nevoie de un spatiu mai mare si modern amenajat. Procedura de acordare a creditelor destinate liber profesionistilor este simplificata, bazata pe un calup standard de documente financiare, pentru a castiga timp in oferirea unui raspuns final clientului care solicita un credit. in plus, pretul, termenele de acordare, contributia proprie a clientului sunt stabilite pe fiecare tranzactie in parte, astfel incat accesul acestui segment la finantare sa fie extrem de facil.

Pentru activitatea curenta, Bank Leumi ofera liber profesionistilor 3 pachete standard de cont curent care acopera intrega gama de operatiuni necesare desfasurarii activitatii: deschidere si administrare conturi curente, emitere si administrare card si Internet Banking, incasari nelimitate, plati, retrageri de la bancomate, alerte SMS privind toate tranzactiile efectuate, dobanzi preferentiale la sumele disponibile in conturi si comisioane atractive pentru utilizarea POS-urilor.

“Consideram ca profesiile liberale sunt o nisa in continua crestere, cu implicatii pozitive in economie. Ne dorim ca intr-un orizont de timp relativ scurt, Bank Leumi sa devina una dintre principalele optiuni ale medicilor, notarilor, avocatilor, arhitectilor si celorlalte categorii de profesii liberale, atunci cand apare o nevoie de servicii financiar-bancare. Si luand in considerare ca una dintre principalele chei ale succesului in dezvoltarea unei afaceri, pe langa profesionalismul si implicarea persoanala in business (radicale in segmentul profesiilor liberale), o reprezinta accesul rapid si facil la surse de finantare, motto-ul echipei dedicate PFA-urilor in Bank Leumi este: “Profesionistii Finantarii Afacerii dumneavoastra”. Totodata, sustinem cresterea gradului de bancarizare pe acest segment si, din acest motiv, am ales sa oferim clientilor PFA solutii dedicate de cont curent, care sa acopere toate nevoile aparute in activitatea zilnica, diferite in functie de complexitatea afacerii si care asigura clientilor o economie semnificativa de efort si timp si costuri reduse cu pana la 80% fata de comisioanele standard. “ declara Alin Alupei, directorul Diviziei Retail a Bank Leumi.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)