”Halloween Circus” este cea de-a patra petrecere tematica organizata in cadrul proiectului Bankers Night Out, concept ce are ca obiectiv principal dezvoltarea celui mai puternic instrument de business, respectiv networking-ul. Practic, Bankers Night Out organizeaza astazi, 1 noiembrie 2013, la World Trade Center – Pullman Hotel, incepand cu ora 23.00, cea de-a patra petrecere din acest an dedicata exclusiv angajatilor din sistemul bancar.

”Daca tot suntem in pragul iernii, atunci sa incalzim atmosfera in stil corporatist: shoturi gratuite la intrare, muzica buna si o locatie pe masura. Dar cel mai ingredient ramane audienta – bancherii ies din birouri si, ca de fiecare data, nu rateaza nicio ocazie pentru a se distra. Ne place sa credem ca orice motiv de intalnire after-work se poate transforma intr-o petrecere de neuitat, deci, nici Holloween-ul din acest an nu face exceptie. Va asteptam, costumati cat mai original, ca sa impartasim impreuna o noapte plina de surprize placute, sa ne distram si sa facem networking de calitate.”, se arata intr-un comunicat de presa remis de organizatori.

Bankers Night Out va mai organiza spre finalul anului curent o petrecere de Craciun pentru bancheri. Detalii despre petrecerile destinate angajatilor din bancile locale sunt disponibile la www.bankersnightout.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)